Відкриття IV Міжнародної конференції “Соціальна відповідальність бізнесу”

Сьогодні, 7 червня, у дзеркальній залі Львівської Національної Опери підписали Український Пакт заради молоді-2020 в межах IV Міжнародної конференції “Соціальна відповідальність бізнесу”.
Пакт дозволить налагодити контакти із компаніями, що його підписали, а також розробити нові довгострокові програми, зокрема, оплачувані стажування для кращих студентів, забезпечення баз практики, введення навчання soft-skills та забезпечення першого робочого місця для молоді.
Із привітальним словом виступив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, який зазначив «Найкраща подяка коли за вашу позицію влада платитиме комфортом вашого бізнесу. Основне, вкладати частину свого прибутку в обдарованих та інвестувати в молодь», – зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. 
Також гостей привітали президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас та генеральний директор-художній керівник Львівської Національної Опери Василь Вовкун.
У рамках конференції відбулася презентація путівника «Рим і Ватикан», яку підготував Тарас Дзюбанський. Цінність цієї книги полягає не лише в тому, що вона розповідає про найвидатніші пам’ятки Вічного міста, а й подає відомості про українські святині в ньому. 
Учасники міжнародної конференції висловили своє захоплення красою театру та привітністю його працівників.