Lviv Clarinet Quartet презентує новий альбом “Jazz reflections”

На цікавий і в певній мірі незвичний концерт-презентацію нового альбому “Jazz reflections” пощастило потрапити сьогодні гостям нашого міста. 
У Дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької виступив Lviv Clarinet Quartet у складі: Микола Гречух, Назар Хижий, Олександр Вавринюк, Григорій Чепелюк.
Глядачі жваво реагували на їх інтерпретацію творів Чарлі Паркера, Дюка Еллінгтона,Телоніуса Монка,Текори Роджерс, Джорджа Гершвіна та ін. А обдаровані артисти привітали шанувальників джазу із Різдвом.

Lviv Clarinet Quartet був заснований у 2010 році. Всі учасники квартету є музикантами оркестру Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Репертуар Квартету складають класичні, джазові, популярні твори, а також сучасні обробки українських народних пісень.
Колектив веде активне концертне життя, а у червні 2015 року Lviv Clarinet Quartet записав свій дебютний альбом «Petit Fleur», до якого увійшли як джазові стандарти (In the mood, Petit fleur), так і відомі класичні твори Р. Шуберта, Г. Ф. Генделя, К. Сен-Санса, Ж. Бізе, а також «Українська в’язанка» – попурі на українські народні пісні в перекладі для чотирьох кларнетів.