Артисти балету Львівської національної опери виступлять на сцені Опери Балтицької в Гданську (Польща) в рамках культурного проєкту «Freedom Tour»

Гостьові виступи Львівської національної опери в рамках нового культурного проєкту «Freedom Tour» вже цього тижня.
28 травня о 19:00 на сцені Опери Балтицької в Гданську, Польща (Opera Bałtycka w Gdańsku) артисти балету Львівської національної опери представлять концерт «Балет-Гала».

У програмі – найкращі фрагменти з відомих балетів «Дон Кіхот» та «Баядерка» Л. Мінкуса,«Жізель» та «Корсар» А. Адана, «Лілея» К. Данькевича та ін.
За участі: Ярини Котис, Олександра Омельченка, Дарини Кірік, Інни Ключник, Сергія Качури, Арсена Марусенка, Андрія Михаліхи, Сергія Александрова, Дарʼї Косміної, Дарії Ємельянцевої, Роксоляни Іскри, Романи Думанської, Мілени Русанової, Дарʼї Трухан, Дарʼї Беркової, Ольги Савіної, Тетяни Яценко, Марʼяни Гресь, Юлії Ушакової, Марини Гулеги, Катерини Супруненко, Анастасії Бондар, Анастасії Гнатишин,  Марії Потапової.

Проєкт «Freedom Tour» є відповіддю на замах на культурну спадщину України внаслідок повномасштабного російського воєнного вторгнення.

Ми вдячні нашим польським побратимам за підтримку, можливість представити мистецький доробок артистів балету Львівської національної опери та поширювати знання про досягнення української культури у світі.