Вітаємо із ювілеєм диригента, народного артиста України Мирона Юсиповича

Дирекція та колектив Львівської національної опери щиро вітає із 65-річним ювілеєм диригента, народного артиста України Мирона Юсиповича!
Бажаємо творчої наснаги і натхнення, міцного здоров’я, сімейного затишку. Нехай творча діяльність, співпраця із музикантами та колективами всього світу буде плідною, цікавою та багатогранною!
 
 
Сьогодні, у день 65-річчя диригента-постановника, мистецька спільнота міста та віддані шанувальники оперного мистецтва разом зібралася на перегляді опери «Набукко» Дж. Верді, аби розділити радість ювілейного вечора Маестро.
 
 
Генеральний директор-художній керівник театру Василь Вовкун особисто та від імені усього колективу привітав митця із знаковою подією: «В теперішній непростий час, я як директор маю велику честь працювати поруч із Мироном Юсиповичем. І я хочу, аби він ще довго і плідно творив на благо поступу Львівської національної опери!»
 
Нагадаємо, Мирон Юсипович є диригентом театру майже 40 років, а у його репертуарі – понад 50 назв опер, балетів, оперет. На сцені Львівської національної опери він здійснив постановки опер «Лоенґрін» Р. Ваґнера, «Чарівна флейта» В. А. Моцарта, «Іоланта» П. Чайковського, «Царева наречена» М. Римського-Корсакова, а також опер Дж. Верді «Набукко» та «Аїда», виконання яких також відбувалося на гастролях в Італії, Німеччині, Австрії, Швейцарії та ін.