Гостьовий виступ у концерті “Пуччіні-Гала”

На вас чекає сюрприз до Всесвітнього дня опери! 
До цього міжнародного свята, вже сьогодні, 24 жовтня, Львівська національна опера презентує нову концертну програму «Пуччіні-Гала»!
У ній візьмуть участь не лише солісти театру, а й запрошені співаки – тенори Олександр Вознюк та Сергій Гурець.
Прозвучать найвідоміші арії та ансамблі, хори й симфонічні інтермецо з опер Джакомо Пуччіні, а родзинкою концерту стане виступи одразу кількох тенорів з різних театрів України.
Знайомимо Вас із гостями нашої сцени:
Олександр Вознюк – запрошений соліст Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва, Національного будинку камерної та органної музики, активно виступає в Україні та за кордоном. Учасник майстер-класів Монтсеррат Кабальє, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів.
У його виконані прозвучить арія Рудольфа та квартет з 3 дії з опери «Богема» Дж. Пуччіні.
А от улюблені арії Каварадоссі з опери «Тоска» та Калафа з опери «Турандот» виконає Сергій Гурець, соліст Київського національного академічного театру оперети.
Він гастролював у Білорусі, Польщі, Німеччині, Італії, Франції, Бельгії, Чехії, Австрії, Князівстві Монако, брав участь у Міжнародному україно-польському проєкті «Десять тенорів». У творчому доробку Сергія партії з опер С. Гулака-Артемовського, М. Лисенка, Дж. Верді, Дж. Пуччіні, С. Рахманінова.
Початок о 18:00.
 Квитки можна придбати у касах театру та за посиланням: