Гастрольні виступи балетної трупи у балеті «Лебедине озеро» П.Чайковського в Оперному театрі ім. Дж.Верді у м.Трієст (Італія)

Радіємо чудовим прийомом наших артистів італійською публікою!
Впродовж 13-18 липня у Оперному театрі імені Джузеппе Верді у м. Трієст (Італія) тривають гастрольні виступи балетної трупи Львівської національної опери у балеті «Лебедине озеро» П. Чайковського.
Квитки на вистави продані, виходять публікації у пресі, а з танцівниками фотографуються на вулиці. 
 
 
 
Нагадаємо, балетна трупа нашого театру у 2019 році виступала на цій сцені з балетною виставою «Дон Кіхот» Л. Мінкуса. Цього разу для гастрольних виступів (які через карантин кілька разів відкладалися!) був обраний улюблений публікою класичний балет П. Чайковського «Лебедине озеро».
Провідні партії у ньому виконують:
 Одетта/Оділія – Наталія Мацак (запрошена артистка балету), Ярина Котис
 Принц Зігфрід – Денис Недак (запрошений артист балету), Олександр Омельченко
 Ротбарт – Євгеній Свєтліца
 Королева – Уляна Корчевська
 Наставник Принца – Віталій Рижий
 Блазень – Сергій Ломовицький
Оркестр місцевого театру Трієста очолив диригент Юрій Бервецький.
 
Підтримати артистів приїхала дирекція театру, зокрема, генеральний директор-художній керівник Львівської національної опери Василь Вовкун.
У планах театру – спільні заходи з Оперним театром імені Джузеппе Верді у Трієсті щодо відзначення наступного року 150-річчя з дня народження Соломії Крушельницької. Адже саме на цій італійській сцені славетна українка також виступала, полонивши публіку виконанням опер Джузеппе Верді.
 
 Ми щасливі, що злагоджена робота усіх служб, а також плідна співпраця із дирекцією та колективом Оперного театру імені Джузеппе Верді у м. Трієст подарувала насолоду глядачам і можливість продемонструвати професіоналізм балетної трупи Львівської національної опери італійській публіці!
 Фото – з офіційної сторінки Оперного театру імені Джузеппе ( Teatro Lirico Giuseppe Verdi).